Läste någonstans att lurendrejerierna ökat igen. Kommer dock inte ihåg vart. Det rör sig allt från fasta priserna på taxi till pokerspel, bedrägerier med ädelstenar och liknande. Jag har sagt det förut och säger det igen: erbjuds man någon service eller produkt till extremt bra priser så är det nog för bra att vara sant. Och kan man ingenting om ädelstenar i Sverige så kan man nog inte mer här. Visst ädelstensförsäljare är skickliga på att prata om sina produkter.

Runt Siam-området är väldigt många som håller på och haffar folk. Men även i Chinatown, och längs Sukhumvit häckar dessa fula fiskar.

Imorgon får ni läsa om en person som blev lurad på en hel del pengar av en tjej. Han träffade henne på en av stans mest välkända nattklubbar och blev blåst på skjortan och en hel del till. Gäller att tänka med rätt kroppsdel.


Såg båda matcherna i fotbolls-vm igår. Segt idag. Kul för Ghana att de gick vidare som Afrikas enda hopp kvar i turneringen. Ikväll kan det bli en riktig rysare och klassiker. England – Tyskland. Känns som tyskarna borde ta hem den matchen, men man vet aldrig.

Läste i lokala blaskan om en räd mot en pub i Ratchada förra helgen. Dessa räder följer ett visst schema: polisen dyker upp, stänger alla dörrar, alla får lämna urinprov, och visa ID. 800 personer var där, 619 var minderåriga. Dessutom hittade polisen en hel droger, mest ”ice”. Man hittade även vapen.

Flera klubbar annonserar öppet om sena stängningstider. Jag får också en del sms om speciella partyn där man stänger 5 på morgonen. Polisen verkar prioriterat ner biten med stängningstider, förmodligen tack vare lite hjälp i form av kontanter också.

Bangkok – Never a dull moment!