Jag var idag nere på Siam Square i flera olika ärenden. Apple-butiken där är bra bland annat. Finns många små nicea tillbehör till det ena och andra. i-phone 4 känns som ett givet köp, men jag avstår från i-paden tror jag.

Minst två av soierna kommer få flera butiker, man håller på att bygga en massa småbutiker. Det blir nog cirka 50-60 nya butiker om jag räknade rätt. Färre parkeringsmöjligheter och fler butiker.

Middag blev det på Hard Rock Cafe. Det var ett tag sen. Men ibland är det kanongott med burgare och fries. Tycker miljön är helt ok. Hard Rock i Bangkok hade sina guldår i början av 2000-talet. Då var det alltid mycket folk varje kväll. Men sen kom det så mycket nytt som lockade. De har även live-musik varje kväll, oftast är de helt ok coverband. Jag tycker det är mycket bra service där dessutom vilket är bra tycker jag.


Några nöjestips:
Nest på lördag. De kör sin återkommande fest som kallas MODE. Internationella Dj’s, högre volym, mera ljus och även videoart. Brukar vara bra drag.

Nomad (f.d. Noriegas) kör med bluesbandet Soi Dog varje torsdag från 21.00 och framåt.

På RCA har det öppnat ett par nya klubbar, bland annat en ny gayklubb.

Konkurrensen hårdnar även på Thong Lo och Ekkamai. Ett ställe som inte höll så länge verkar vara MAYA. Jag har passerat ett par gåner den senaste veckan och de verkar ha stängt för gott.

Och på lördag uppträder en dansk gynmastikgrupp på British Club. 150 baht i intrång för icke medlemmar.