Igår blev det tidig middag på ännu en Bangkok institution: Crepes & Co. De öppnade redan 1996 av tre bröder från Schweiz. Det är lätt att restaurangen försvinner i mängden av alla nya ställen när man varit med i nästan femton år. Men det är synd. Crepes & Co är bra och trevligt. Maten känns verkligen fräsch, speciellt salladerna. Crepsen i sig finns i över hundra olika varianter så det finns för alla smaker. Det finns en lista på de mest populära så att det går snabbare att välja.

En bonus är deras brunch som serveras alla dagar alla tider. I like. Man får ett litet papper, bara välja och kryssa för alternativen som finns. Originalet ligger på Sukhumvit soi 12, den nyare enheten på Thong Lo soi 8. Båda är bra.Nattlivet lever vidare:

Några events framöver som kanske kan locka till en kväll på stan:
Club Culture har megafest den 23 juli med flera dansgolv och många kända skivvändare. Mer info här.

Den välkända indiska restaurangen Indus på Suk soi 26 kör klubbevent den 24. Kanske kan vara något?
Bed kör på med sina internationella Dj’s. Några kända, nadra mindre kända. Vora kul om det kunde komma någon megastjärna snart.
Det är en bit kvar men lördagen den 7 augusti så kör man Pub Crawl på Soi 11 igen. Nest, Q-bar och Bed slår sina påsar ihop igen. Bra tillfälle att se alla tre ställen till en bra deal. Sist var det över 300 personer som hänge med på rundan enligt uppgift. Bra blandning på folk brukar det vara.