Då var det dags för ett riktigt oväder igår. Blixten slog ner i en box i min soi. Men det var i en box med internetuppkopplingar. Elen funkade ok, men internet försvann i tio timmar. Vid elvatiden på kvällen stod ett tjugotal killar från True Internet i soien och roddade med kablar och boxar. Nu funkar allt igen.

Svalt och skönt på balkongen nu på morgonen. Bra upprensning med lite ordentligt regn.

Igår blev det middag på Baan khun Mae mitt på Siam Square. Riktigt bra som vanligt. Sen blev det ett par drinkar på Hard Rock in det blev dags att gå hem och sova.

Poo i rutan
Medan svenskthailändska Poo Pariya Suandokmai Lundberg är hemma i Thailand under ett uppehåll i utlandsstudierna, spelar hon in en ny såpa som ska gå i TV7, läser vi i Manager. Hälften av alla avsnitt är färdiginspelade. Poo har flera såpor bakom sig. Frågor om ´farangpojkvännen´ glider hon undan och säger att studierna och en examen är viktigare nu. ´När jag har diplomet från skolan kan vi snacka pojkvänner igen,´ klipper Poo av det ämnet med. Vi har för oss att hon studerar i England, om någon undrar. Hon har varit hett ämne flera gånger i skvallerpressen i Thailand. De få gånger jag träffat henne har hon varit mycket trevlig.

Over and out för nu!