Jaha ja. Fredag i Bangkok igen. Middag med vänner på besök på schemat. Förmodligen några drinkar på det. Började dagen med 12 kilometers löpning, några timmars jobb. Sen åkte jag till Sony på Petchaburi för att fixa min videocamera. Bra service, rimliga priser för att fixa det som var trasigt. Alltid fått bra service på just Sony. De som tar hand om kunderna kan alla bra engelska, de förklarar vad som ska hända och att det kommer ringa om det behövs. Bra.

Ett event som sticker ut de närmaste dagarna är väl discokväll på Q-bar. Det är ett event som de kört i många år. Brukar dra mycket folk.


Sen den tolfte är det en kväll med thaiboxning i Sanam Luang. Rekommenderas.

Och fram till den tolfte så är det stor orkidéutställning i Paragon. Mycket färg och prakt. Det var riktigt fina blommor faktiskt.